NBD Biblion wil door kanaal en content innovatie bibliotheken (moeiteloos) ondersteunen en kinderen educatief bereiken op het gebied van 21e eeuwse vaardigheden en zoekt hiervoor een Innovatief Edu-Concept.

Services

Visual Design
Video & animatie
Concept

NBD Biblion wil blijven innoveren en aansluiten bij de benodigde strategische vernieuwingen binnen bibliotheken. Er moet een concept voor kinderen ontwikkeld worden dat aansluit op de strategische doelstelling; “Het realiseren van een sterk merk, paraplu en modulair strategisch en technisch onderbouwd platform voor de jeugd-doelgroep (9-12 jaar).”

NBD Biblion levert complete producten en diensten voor bibliotheken.

Concept

Tjugo.tv; Tjokvol avontuur! 21e eeuwse vaardigheden. Voor dingen die nog niet zijn uitgevonden en banen die nog niet bestaan.
 
Het Tjugo concept is een platform voor 21e -eeuwse vaardigheden. Het initiatief stoomt kinderen klaar voor de snel veranderende toekomst. Via missies geven we kinderen de kans in aanraking te komen met bijvoorbeeld ondernemerschap en haven techniek. Uniek is dat een leerlijn wordt geboden die door zijn spelvorm de vaardigheden op een leuke en aantrekkelijke manier aanbied zodat kinderen willen leren (experiential learning). De Tjugo missie is:

  • Kinderen klaarstomen voor een toekomst die sneller verandert dan ooit
  • Via Missies kinderen de kans geven in aanraking te komen met Ondernemerschap en haven techniek
  • Een leerlijn die 21e eeuwse vaardigheden leert op een fun en aantrekkelijke manier

Wist je dat?
Bibliotheken leende in 2020 nog 45 miljoen materialen uit, waarvan 43,4 miljoen fysieke boeken.

Resultaat

Het Tjugo Concept is visueel, didactisch en technisch uitgewerkt voor NBD Biblion.

Meer weten?

Rene van der Eijk